Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Барем Македонија да ја погодевте

2014-09-15
Ииииии наградата за најмногу грешки во една статија, општа дислексија и проблем со сите варијанти на зборот Македонија оди за... ZaSe.mk.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ