Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Бидете оригинални, немојте да се „емитирате”

2014-04-11
Што ќе ти лектор во медиум кога можеш сам да емитираш фејлови.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ