Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Битно секс да има

2014-05-16
Одамна е рандом македонски сајтови за автомобил да функционираат на начин на гугл тренслејт на текстови, ама најголемата новина во скоро време се ваквите секси наслови.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ