Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Црн Дрим, обратниот

2014-03-27
Според генијалните Радио Слободна Европа, Црн Дрим се влева во Охридско Езеро, бидејќи излевање е премногу мејнстрим.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ