Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Давид а ла Филипе

2014-07-16
Ај што фудбалскиве експерти од Дневник го помешале Филипе со Давид во текстот, ама и слика од погрешниот ставиле плус. Прекрасно.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ