Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Дневно мени на врвни вести

2014-06-17
Во меѓувреме во Македонија - новинарската професија го достигна врвот.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ