Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Фишере брате, је си ли То-ти

2014-06-10
Многу е јако кога „реномиран” веб портал не прави разлика помеѓу Дерек Фишер и Брајан Шо. Гугл ви е пријател - користете го!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ