Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Гладен портал букви голта

2014-05-13
Текстов може да послужи како класичен школски пример за неуспешна трето одделенска домашна задача. Лектори каде сте?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ