Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Глумица си, ама не си свесна

2014-01-21
Лили Ален изгледа пропеала од мака, бидејќи не била доволно позната како глумица. Или не беше глумица девојката? Што е битно, битно статија да се пише.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ