Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Господарите на лососите

2014-02-12
Моментот кога не правиш разлика помеѓу лос и лосос. Текстот на англиски е гратис.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ