Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Гугутка од медиум

2014-05-29
Преименување - мала забава. Зошто да го напишете точното име и презиме кога можете од Голубка да направите Гугутка. Гулабица лајкс дис.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ