Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Хистерија од медиум

2014-07-27
Тенка е границата помеѓу листерија и хистерија - зависи кој ви дијагностицира. Еве Сител што бара.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ