Следете нé или притиснете Escape

Наслов

И со право е разочаран

2014-05-08
Со длабоко жалење се приклучуваме кон разочараноста на тренерот.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ