Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Италијанската Бугарија

2015-01-16
Коментарите се излишни, логиката не е најдена.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ