Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Изгубени во преводот

2014-05-06
Знаеме, јасно ни е. Сите знаете српски и лесно преведувате на македонски. И статиите редовно го тераат Блажета да ротира во гроб од мака.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ