Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Канал 5 - автогол

2015-05-18
Пулицерот годинава дефинитивно оди кај Канал 5 поради моќната способност за истражувачко новинарство. Ваков фејл не може обичен смртник.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ