Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кога МТВ ти се смее

2014-05-24
Прашањето на денот е следново - дали новинарката го трола господинот, чие име очигледно не го ни знае, или сконтала виц од пред два дена на сред интервју?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ