Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кошаркарска одбојка

2014-09-12
Добро де, двете првенства одат во исто време, логичка грешка е. Не? Добро, тогаш, epicfail е.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ