Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Кромид За-Се

2013-12-12
Човек да не знае што е посмешно - дали фактот што порталот ЗаСе.мк преземал кромид вест од сатиричниот Брејкинг.нет или коментарите на луѓето кои поверувале дека ова е вистина.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ