Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Мајка му на Роналдо и топлите крави!

2014-12-29
Драга мајко, гледам дека не ја почитуваш мојата љубов кон кравите, меѓутоа тоа не значи дека нема да ги сакам, особено кога се толку топли како во Дубаи!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ