Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Македонија до Техеран

2017-03-14
Во време на политичка напнатост и разгорени страсти, едно „т“ може да те завојува со Иран, бидејќи Тирана е едноставно преблиску за да биде проблем.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ