Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Македонија како земја Недојдија

2014-08-05
Имаме само едно прашање до вас ценети и генијални медиуми: Дали сте сериозни?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ