Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Македонска медиумска логика бр. 9

2013-12-12
Најдоброто од македонските сајтови кои планираат да ве трујат со бисери „додека не престанете да бидете жив“, наводно!

 

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ