Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Макфакс - мајстори за наслови

2014-05-16
Што сакал да каже авторот? Фројдовска грешка или положен испит по македонски јазик со врски?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ