Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Монтажер на годината

2014-05-16
Нивото на драма прикажано преку прилогот е еднакво на уметност. Крајот е трагичен.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ