Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Новинарски потсвесни предвидувања?

2015-04-26
Пишување е зезната работа. Куцаш, куцаш, куцаш и одеднаш си ја сменил историјата и си вовел Баба Ванѓа момент.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ