Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Патки од сајтови

2014-01-08
Уште една „ексклузивна” вест пренесена од нашите реномирани и генијални портали кои потворно се излетаа на лажна „кромид” вест. Изворот е генијален - како може некој да сомнева дека не е ова сериозен новински портал.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ