Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Патуваш? Пази се од порно!

2014-11-27
Тоа се тие дискретни пораки кои некои „медиуми” сакаат да ги искомуницираат со читателите. Собраќајот денес ќе биде интензивен!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ