Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Пенис програма

2014-06-29
Дефиниција за прописна фудбалска елиминација. Потоа следува забавна музика.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ