Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Пензионерски перверзии

2014-02-14
Способноста за кршење лозови прачки под гради на пензионерка отсекогаш предизвикувале екстаза кај македонското население особено ако станува збор за Хурем пензионерка на тиквешка вијагра. Прекрасно.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ