Следете нé или притиснете Escape

Наслов

А по пролет, ќе дојде лето

2015-05-12
Во случај да се прашувавте, Стевчо ги знае датумите редоследно и одговара молњевито, како ГРОМ од ведро небо и останати ровја фрази.
 

Стефчо thug

Posted by Alec Josifovski on Monday, May 11, 2015

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ