Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Поплава од кромиди

2014-05-26
Јовица, брату, не се секирај, битно Битола е безбедна. Кромидов, инаку, свежо си го набрал, нек ти е со среќа! Следен пат да пренесуваш ексклузивни информации и од pornhub.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ