Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Порталска култура

2014-01-25

Земај си слики без да добиеш согласност, однесувај се арогантно, добивај си посети на сајт. Порталска култура на комуникација со фотографот Џото на ниво.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ