Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Република на неписменоста

2014-03-26
Најголемата трагедија во конкретниов случај е дека после толку часови објавена онлајн, уредниците само она со ракометот и каратето го поправиле како грешка. Тоа е тоа македонско новинарство. Тековната верзија е во горниот дел од сликата, првичната е подолу обележана со сино.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ