Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Сан Ремо во финале на Евровизија!

2014-05-08
Денес им тргна на медиумите - ги поместија сите граници на логиката. До времето ќе да е. Мете(ре)опати ќе да се.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ