Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Сенегал е новиот Скејџ

2014-06-28
Кога човек ќе помисли дека никој не може да го надмине фејлот на Курир - Никола Скејџ, хоп, еве ти ги Сител со Стивен Сенегал! Следно очекуваме да го има и Бред Питсбург.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ