Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Шницла медиум - динго верзија

2014-02-24
Некаде во Австралија, некој Србин прави „бечка” шницла и се чуди што прават лекторите во Сител и кој им предавал географија во основно.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ