Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Си умрел од мака

2015-05-15
Би Би, види како те прекрстија, слава ти, одамна ни треба блуз за македонски „новинари”.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ