Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Скршените кревети на Нова Македонија

2013-12-12
Се молат обожавателите на Breaking Bad да не повикаат на јавен линч и да ја запамтат библискана: „Прости им Боже, не знаат што прават“. Немојте по магаре, удрете по самарот, скршете и вие кревет наместо да се расипете на стари години.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ