Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Текст за Пулицер

2014-07-18
Кој брза и греши. Кој ептен многу брза - вакви работи прави. Лектор одамна знаеме дека никаде нема, ама барем уредникот да ѕирнеше што се случува со текстов.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ