Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Телеграф и портабл пијаното

2015-08-19
Секако дека картите се распродадени. Кој не би сакал да гледа виртуоз на пијано качено на рамо. Следен чекор - портабл оргули!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ