Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Твитер писменост, тоа ви фали

2014-01-03
Дефиниција за македонски онлајн „новинар” е човек кој верува во се' што ќе види на социјални медиуми и трча да направи статија од тоа. Не, твитер профиливе не се на долеспоменатите пејачи. Да, прописно си се избламиравте уште еднаш. Честитки!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ