Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Умирање од смрт, а?

2015-02-19
Бидејќи на светот постои и умирање од несмрт. Валјда реинкарнација?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ