Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Веќе докажан, а само 15 годишен!

2014-10-27
Пред „фактите” и боговите на новинарството молчат. Игор Митрески, во стилот на Бенџамин Батон, се подмладува и се враќа во времето. Супер!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ