Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Збунетите медиуми

2014-07-24
Добро, јасно ни е, лето е, мозокот на пасење и работи како бот. Ама до олку бе?

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ