Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Збуни го читателот на македонски начин

2014-05-21
Битно познатиов актер на сликава има нешто на М и нешто на Џ во името. Доволно е тоа, мора да е тој!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ