Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Абра Кадабра - турбофолк сафра

2014-07-15
Нова турбофолк трагедија од македонско потекло. Од генијалните римувачки способности на авторот на текстот издвојуваме: имаш маана, тоа ти е лоша страна; ти си шизик, одиме на ризик. Не се секирајте, и на лебедот кој пие вода не му е јано што се случува.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ