Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Ако е талент, тогаш нека нема поента

2015-05-20
Уште едно од серијата бескорисни видеа за пасење мозок кои ќе ги изгледате, ќе ви биде забавно и на крај ќе се прашате само „И? Што беше поентата на ова?” Одговорот е едноставен - интернет.
 

Бескорисно забавен талент на денот :)

Posted by Fail TV on Wednesday, May 20, 2015

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ