Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Ако потрошиш кравјо дополни свое млеко

2014-05-10
Секоја приказна има две страни. Едната страна на овој чуд момент може да биде рестриктивната политика на фирмата за трошење на млекото? Не? Ок, на женава не и е баш арно тогаш.

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ