Следете нé или притиснете Escape

Наслов

Авенџерс и Хари Потер - пријатели стајл

2015-03-22
Некогаш луѓето имаат премногу слободно време и безделничат на интернет, ама понекогаш и прават закон работи како видеа од Авенџерс и од Хари Потер монтирани на интрото од Пријатели. Браво!

Психотичен Ум

Писател (во најава), колумнист, преведувач, толкувач, вљубеник во маркетинг, поддржувач на се' што е добро, ловец на #mkfail моменти, боем, трол...

СЛЕДЕТЕ НÉ